Velgen spuiten

1K-lak

Dit is de goedkoopste manier om uw velgen een compleet nieuwe look te geven. De glansgraad ten opzichte van 2K lakken is tussen de 65 – 80%. Bij deze lak keuze vindt er geen chemische reactie (verharding) plaats tussen twee componenten waardoor deze 1K-lak niet bestand is tegen oplosmiddelen of zeer krachtige velgenreinigers (wij hebben uiteraard passende velgenreinigers die niet schadelijk zijn voor deze lak). Alle kleuren zijn mogelijk met alle afwerkingen!

In sommige gevallen is het mogelijk de lak weer te laten verwijderen door ons waarna uw originele lak weer zichtbaar is; informeer vooraf naar de mogelijkheden.

Tijdsduur: 4 tot 6 uur (ook in combinatie met remklauwen spuiten)

Kosten: v.a. €65,- per velg

Velgen Spuiten Skym Customs
Velgen Spuiten Skym Customs

2K-lak


Iedereen kent de 2K-lak, misschien zonder dat u het zelfs weet. Dit is namelijk de lak die standaard op alle auto’s inclusief velgen van fabrieksaf erop zit. Uw velgen zullen dus gespoten worden alsof ze van fabrieksaf deze kleur al hadden. De componenten in de 2K-lak zorgen ervoor dat er een chemische reactie ontstaat waardoor de lak bestand is tegen chemicaliën en extreme weersinvloeden. Tevens heeft deze laksoort een diepere glansgraad dan de 1K-lak. Een permanente oplossing.


Tijdsduur: 1 tot 2 werkdagen

Kosten: v.a. €125,- per velg

Contact info

Pascalstraat 17A
3316 GR Dordrecht

+31 78 – 20 32 999

Info@SKYMCustoms.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag:
Op afspraak

Over SKYMCustoms

Alles wat u zich kunt bedenken,  kunnen wij omzetten naar daden. Door ervaring in de autobranche kunnen wij u vertellen dat bijna niet onmogelijk is.