Auto wrappen

Kwaliteit

Wij gebruiken uitsluitend folies van hoogwaardige kwaliteit. Alleen zo kunnen wij u garantie bieden en weten wij zeker dat wij een topresultaat voor u kunnen neerzetten. Wij werken uitsluitend met 3M en Avery Dennison.

Garantie

Standaard heeft u 3 jaar garantie op de carwrap indien uw auto jonger is dan 3 jaar. Voor auto’s die ouder zijn dan 3 jaar geven wij 2 jaar garantie. Standaard heeft u gemiddeld 5 jaar garantie van de fabrikant op verkleuringen en breuken in de folie.

Service

De klant staat bij ons altijd centraal. Wij kunnen alleen door als u tevreden bent. Zo geven wij bij alle diensten die wij leveren 100% neutrale advies en info. Helemaal gratis. Ook als u geen gebruik wenst te maken van onze diensten.

Car wrapping of auto wrappen betekent letterlijk je auto inpakken met een folie. Dit geeft de auto een unieke uitstraling en tevens beschermt het de originele lak tegen invloeden van buitenaf.

Carwrapping wordt gebruikt om van de auto een eye-Catcher te maken. Of het nu gaat om een promotionele/bedrijfs reclame wrap

 

SKYM Customs is al jaren actief op het gebied van car customizing en heeft al talloze wraps op zijn naam staan. Voordat we u meenemen in het proces laten wij u graag zien wat er allemaal mogelijk is met carwrapping:
Zoals u een beetje heeft kunnen zien heeft SKYM Customs tal van mooie projecten achter de rug. Ieder project wordt uitgebreid doorgenomen en samengesteld op de wensen van uzelf en wij adviseren u daar maar al te graag bij. Zo kunnen wij uw auto geheel naar eigen smaak personaliseren. Ook is het mogelijk om bij ons in de showroom uw wagen compleet te configureren aan de hand van diverse voorbeelden en onze wrap simulator. Per auto is het verschillend wat passend zou zijn, maar een wrap is altijd te combineren met meerdere diensten van ons. Wij leveren het totaalplaatje, bij ons is echt bijna alles mogelijk! Of het nu gaat om alleen een car wrap of een wrap in combinatie met Ramen blinderen (Link) ‘Chrome-delete’(link) – lampen tinten – Custom parts

Voor de meestgestelde vragen en meer informatie kunt u bij onze FAQ terecht. 

Onze Werkwijze:

Allereerst is een grondig schoonmaak van groot belang. Uw auto dient ten alle tijden schoon en vrij van waxen aangeleverd te worden. Dit bespaart ons heel wat tijd en werk welke wij dan niet hoeven door te berekenen.

Wij geven de auto standaard een voorwas om toch nog de laatste vuiltjes te verwijderen. Hierna kunnen wij aan de slag. De auto wordt behandeld met een clay bar zodat vastzittend vuil loskomt van de lak. Deze zouden anders namelijk zichtbaar worden ten tijden van het aanbrengen van de folie. Na het kleien van de auto kunnen we overgaan tot het ontvetten en het demonteren van de auto.

In bijna alle gevallen worden de deurhendels, achterlichten, logo’s en spiegels gedemonteerd. Indien de auto bijvoorbeeld een lichte/felle kleur heeft en u deze laat wrappen, kiezen wij er meestal voor om de auto compleet te demonteren. Dit betekent ook dat de bumpers nog eens worden gedemonteerd. Alleen zo kunnen wij garanderen dat de originele kleur niet meer zichtbaar is. Demontage werk die bij ons wordt uitgevoerd gebeurt uitsluitend door onze gekwalificeerde werkplaatsmonteur.

Uw auto staat dus helemaal klaar om gewrapt te worden. Wij zullen de auto nog voor de laatste keer ontvetten en vrij maken van stof alvorens wij beginnen met de wrap aan uw auto. Wij gebruiken hierbij uitsluitend wrapfolies van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kunnen wij tot 5 jaar garantie geven op onze werkzaamheden. Standaard heeft u ook fabrieksgarantie op de folie; verkleuring ect.

Nadat onze vakkundige wrappers klaar zijn met het wrappen worden alle onderdelen weer gemonteerd. Dit gebeurt met uiterste precisie en wij kunnen garanderen dat alles precies op dezelfde manier wordt gemonteerd als voorheen.

Gedemonteerde achterzijde en deurhandels.

Clay bar en demonteren

De aflevering:

Tijdens het proces houden wij u graag op de hoogte door af en toe foto’s te sturen. Zo nemen wij u maar al te graag mee in het complete proces. Het echte eindresultaat sturen wij uiteraard niet door, deze zal u toch echt pas bij de aflevering te zien krijgen, zo houden wij het toch nog een beetje spannend!

begin demonteren na wrapping

Tijdens de wrapping krijgt de klant kleine updates over de auto

After care:

Bij een complete carwrap voeren wij 2 weken na aflevering nog een korte nacontrole te doen op uw wrap. Dit duurt ongeveer een uur en dit zorgt ervoor dat u de komende 5 jaar plezier gaat hebben aan de wrap. Ook hebben wij reinigings producten om uw wrap goed te onderhouden. Het is uiteraard ook mogelijk om een keramische coating aan te brengen over de wrap. Meer informatie hierover vindt u hier.
Voorzijde resultaat

Eindresultaat Audi Q2 Quattro Nardo grey wrap

Voordelen carwrap SKYM Customs.

  • 5 Jaar garantie op onze werkzaamheden voor auto's jonger dan 3 jaar
  • Wij werken alleen met de beste vakmensen en met de beste materialen.
  • Nacontrole na 2 weken
  • Gratis leenauto

Standaard houd bij ons een carwrap in dat de originele kleur niet meer zichtbaar zal zijn vanaf de buitenkant. Gele auto’s moeten dieper ingepakt worden dan bijvoorbeeld een donkere auto. Ook is het mogelijk om de binnenkanten van de auto/deuren/kofferruimte mee te wrappen.

Onze tarieven

CARWRAPPING

Mercedes-Benz A Klasse prijzen Skym Customs

Hatchback

Mercedes A-klasse
Volkswagen Golf
Audi A3
v.a. €1.750,-

Mercedes-Benz B Klasse prijzen Skym Customs

Sedan

Mercedes C-klasse
Audi A4
BMW 4-serie
v.a. €1.900,-

Mercedes-Benz C Klasse prijzen Skym Customs

Limousine

Mercedes E-klasse
Audi A6
BMW 5-serie
v.a. €1.950,-

Mercedes-Benz D Klasse prijzen Skym Customs

Luxery

Mercedes S-klasse
Audi A8
BMW 7-serie
v.a. €2.050,-

Mercedes-Benz E Klasse prijzen Skym Customs

SUV

Mercedes GLE
Audi Q7
BMW X6
v.a. €2.250,-

Exclusive SUV

Mercedes-Benz F Klasse prijzen Skym Customs

✅Mercedes G-klasse
✅Lamborghini Urus
✅Leenauto beschikbaar
✅5 jaar garantie
✅v.a. €2.750,-

Exclusive Coupe

Ferrari 458 tarieven Skym Customs

✅Ferrari 458
✅Audi R8
✅Leenauto beschikbaar
✅5 jaar garantie
✅v.a. €2.750,-

Exclusive 4 door

Rolls Royce prijs Skym Customs
✅Rolls Royce Wraith
✅Rolls Royce Phantom
✅Leenauto beschikbaar
✅5 jaar garantie
✅v.a. €2.950,-

 

Contact info

Pascalstraat 17A
3316 GR Dordrecht

+31 78 – 20 32 999

Info@SKYMCustoms.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag:
Op afspraak

Over SKYMCustoms

Alles wat u zich kunt bedenken,  kunnen wij omzetten naar daden. Door ervaring in de autobranche kunnen wij u vertellen dat bijna niet onmogelijk is.