Diensten

Wrapping Car Skym Customs

Auto wrappen

Car wrapping is de ideale manier om uw auto te personaliseren en beschermen. Bijna alles is mogelijk, van volledige carwraps tot custom design. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit folies.

Remklauwen Spuiten Skym Customs

Remklauwen spuiten

De remklauwen laten spuiten zorgt voor een sportievere uitstraling van uw auto. Wij kunnen de remklauwen in iedere kleur spuiten om het te laten matchen met uw auto. Tevens kunnen wij de remklauwen voorzien van een opdruk.

Velgen Spuiten Skym Customs

Velgen spuiten

Uw velgen laten overspuiten kan het plaatje compleet maken. Hierna zijn nieuwe velgen vrijwel overbodig. Ook kunnen wij de schades van uw velg herstellen waardoor we tot een nog strakker resultaat komen.

Foto 02-11-2020 17 34 54 - knipt

Gordels Inbouwen

Inmiddels bestaan de gordels al meer dan 70 jaar. Sinds kort voeren autofabrikanten de markt aan met verschillende kleuren gordels. Wij kunnen meer dan 200 verschillende kleuren leveren en de meest gekozen kleuren zijn op voorraad.  

Ramen Blinderen Skym Customs

Ramen blinderen

Wij blinderen ramen alleen op kwalitatief hoog niveau. Zo demonteren wij de ruiten als dat een strakker resultaat neerzet en werken wij alleen met de beste materialen. Hierdoor kunnen wij u 10 jaar garantie bieden op deze geleverde werkzaamheden.

Lampen tinten Skym Customs

Lampen tinten

U kunt uw auto eenvoudig extra stijl laten geven door het blinderen van uw lampen. Ook kunnen wij gebruik maken van transparantie folie waardor uw koplampen bescherm zijn tegen invloeden van buitenaf (steenslag).

Steenslag folie Skym Customs

Paint protection film

Laat de lak van uw auto in nieuwstaat door het toepassen van steenslagfolie. Het overspuiten is vaak een dure aangelegenheid en het tast de originele staat van uw auto aan. Met steenslagfolie beschermt u zich hiertegen.

Ontchromen Skym Customs

Chrome delete

Uitgekeken op het chrome van uw auto? Wij kunnen de chrome delen van uw wagen spuiten/wrappen in vrijwel alle kleuren met ieder gewenste afwerking (Matte, Satin en Gloss).

Verkoopservice Skym Customs

Verkoop service

Door ervaring in de autobranche weten wij welke aanpassingen aan uw auto ervoor zorgen dat deze beter in de markt staat. Niet alleen zal de waarde omhoog gaan, ook zal uw auto vele malen sneller verkocht worden.

Accenten Skym Customs

Details/accenten

Als u uw auto op een subtiele wijze een unieke look wilt geven kunnen wij de accenten van uw auto aanpakken. Bijvoorbeeld als u uw originele lak kleur wilt behouden maar ook in combinatie met een carwrap.

BMW i8 Chrome Wrap Skym Customs

Uitlaatsystemen

Stuur bekleding

109953849_709142776602409_5827323700763778536_n

Bedrijfsreclame

Ontchromen Skym Customs

Detailing

BMW i8 Chrome Wrap Skym Customs

Custom parts

Contact info

Pascalstraat 17A
3316 GR Dordrecht

+31 78 – 20 32 999

Info@SKYMCustoms.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag:
Op afspraak

Over SKYMCustoms

Alles wat u zich kunt bedenken, kunnen wij omzetten naar daden. Door ervaring in de autobranche kunnen wij u vertellen dat bijna niet onmogelijk is.