Ramen blinderen

7 belangrijke redenen waarom u uw autoruiten moet laten blinderen

1. Voor meer privacy

Wat is het eerste dat opvalt aan een auto met getinte ruiten?

Je kunt niet naar binnen kijken.

Hierdoor krijgt het interieur van de auto meer privacy. Dit is op verschillende manieren handig.

Het is bijvoorbeeld precies waarom filmsterren en beroemdheden in limousines rondrijden. Ze kunnen naar buiten kijken, maar de mensen buiten kunnen ze niet zien. Tint biedt een effectief middel om nieuwsgierige blikken te ontwijken.

Uw bedrijf wordt zo gehouden. Dat is goed nieuws als je met waardevolle spullen in de auto rondrijdt. Contant geld, sieraden, computers en telefoons (enzovoort) worden allemaal uit het zicht gehouden. Voor volledig getinte auto’s (pas op voor de legaliteit), kunt u waardevolle spullen op de stoelen laten liggen. Niemand van buiten zal er iets van weten.

Blackedout

2. Voor bescherming tegen hitte

Iedereen die zijn auto in de zon heeft laten staan, weet hoe heet het kan worden.

Auto’s veranderen in een mum van tijd in een kas!

In warmere klimaten kan dit een bijzonder probleem zijn. Er is niets erger dan in een bloedhete auto stappen. Het is warm, bezweet en ongemakkelijk, totdat de airconditioning begint.

Veel mensen gebruiken namelijk voorruitreflectoren om de zon buiten te houden. Door het zonlicht weer in de atmosfeer te reflecteren, blijft de auto langer koel.

Mooi, getinte ruiten hebben precies hetzelfde effect. Kwaliteitsglasfolies kunnen een duidelijk verschil maken in warmteniveaus. Dat zorgt voor een veel comfortabelere rit voor iedereen binnen.

3. Voor energie-efficiëntie

Wat is het eerste dat u doet als u in een hete auto stapt?

We noemden het al.

Je zet de airconditioning aan. Bij oudere auto’s is het mogelijk dat de ramen naar beneden moeten. De meeste mensen zullen de airconditioning echter zo snel mogelijk laten pompen.

Het is zeker effectief. De auto is zo afgekoeld. Het constante gebruik van airconditioning heeft echter invloed op het aantal kilometers. Het is afhankelijk van gas om te functioneren. Het resultaat is dat u minder kilometers per liter krijgt.

Dit is nog een extra bonus van de warmtebesparing door getinte ramen. Een koeler interieur vereist minder airconditioning. U profiteert van meer kilometers en minder bezoeken aan het tankstation.

4. Voor gezondheidsvoordelen (UV-stralen)

Die zonnestralen doen meer dan de auto opwarmen.

Zonlicht is een bekend probleem voor onze gezondheid. Rijden in de zon stelt de personen binnenin bloot aan schadelijke ultraviolette (UV) straling. UV-stralen zijn verantwoordelijk voor bijna alle gevallen van huidkanker.

Het is inderdaad lang geleden dat autorijden de kans op huidkanker vergroot. Zo wordt 53% van de huidkanker aangetroffen aan de bestuurderszijde van het lichaam (links). De verhoogde blootstelling aan de zon kan een directe invloed hebben op het ontwikkelen van kanker.

Getinte ruiten van hoge kwaliteit kunnen helpen om zonlicht van het lichaam te weren. Door de blootstelling aan UV-straling te verminderen, kan de kans op gezondheidsproblemen worden verkleind.

5. Ter bescherming van het auto-interieur

Niet alleen de menselijke huid wordt beschadigd door UV-straling.

Het zonlicht kan ook voor problemen zorgen in het interieur van de auto.

Lederen stoelen en drogen uit en barsten. Vervaging en verkleuring van de stoffen stoelen en kunststof dashboards komen ook vaak voor.

U hoeft zich geen zorgen te maken over hoe het eruit ziet. De esthetiek maakt echter een verschil in termen van de wederverkoopprijs van een voertuig. Een beter uiterlijk staat gelijk aan hogere prijzen.

Maakt u zich geen zorgen als u liever geen verduisterde ramen heeft. Er is een breed scala aan kleuropties. Heldere films kunnen UV-stralen blokkeren zonder enige tint toe te voegen. Dit kan uw huid en het interieur van de auto helpen zonder dat de kleur verandert.

6. Om veiligheidsredenen

Ongelukken zijn verre van ongewoon op de wegen.

Elke dag raken mensen gewond of komen om bij aanrijdingen en andere vormen van ongevallen.

In sommige gevallen kunnen vensters in duizenden stukken versplinteren. Deze glasscherven kunnen de mensen binnenin natuurlijk ernstig letsel toebrengen. Evenzo kan het een aanzienlijke afleiding zijn die tot een ernstiger ongeval leidt.

Getinte raamfolies kunnen dienen om de ramen bij een ongeval bij elkaar te houden. Het voorkomt dat het glas het voertuig binnenkomt. Zo blijven de mensen binnenin beschermd tegen snijwonden en oogletsel.

7. Voor verminderde fel licht

Een laatste voordeel van het tinten van vensters is de vermindering van verblinding.

Zonlicht in de ogen is een veelvoorkomende oorzaak van ongelukken. Als de zon laag aan de hemel staat, kan het snel onmogelijk worden om te zien.

Getinte ruiten, zelfs aan de bovenkant van de voorruit, kunnen een grote hulp zijn. Door het zonlicht van je gezicht te houden, is de kans kleiner dat je erdoor verblind wordt.

Kies de kleur die het beste bij u past

Wij bieden alle tinten film aan, van Very Light tot Limo Black en adviseren u graag op basis van onze exprtise en uw wensen. We zijn er trots op dat we werk van hoge kwaliteit leveren met een levenslange garantie.

Autoruiten Blinderen

Er zijn tal van redenen om de ramen van uw huis, kantoor, auto, vrachtwagen, SUV, camper, boot of bedrijfsvoertuig te blinderen. Esthetiek, comfort, UV-bescherming, veiligheid, privacy en energiebesparing zijn de belangrijkste redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun ramen te kleuren. De experts op het gebied van autoruiten blinderen van SKYM Customs kunnen u helpen bij het vinden van de juiste raamfolie voor uw behoeften.

Onze Werkwijze (stap 1):

In bijna alle gevallen worden de deurhendels, achterlichten, logo’s en spiegels gedemonteerd. Indien de auto bijvoorbeeld een lichte/felle kleur heeft en u deze laat wrappen, kiezen wij er meestal voor om de auto compleet te demonteren. Dit betekent ook dat de bumpers nog eens worden gedemonteerd. Alleen zo kunnen wij garanderen dat de originele kleur niet meer zichtbaar is. Demontage werk die bij ons wordt uitgevoerd gebeurt uitsluitend door onze gekwalificeerde werkplaatsmonteur

Geblindeerde raam

Vastzetten van folie

Demonteren (stap 2):

Tijdens het proces houden wij u graag op de hoogte door af en toe foto’s te sturen. Zo nemen wij u maar al te graag mee in het complete proces. Het echte eindresultaat sturen wij uiteraard niet door, deze zal u toch echt pas bij de aflevering te zien krijgen, zo houden wij het toch nog een beetje spannend!

begin demonteren na wrapping

Tijdens de wrapping krijgt de klant kleine updates over de auto

Blinderen (stap 3)

Bij een complete carwrap voeren wij 2 weken na aflevering nog een korte nacontrole te doen op uw wrap. Dit duurt ongeveer een uur en dit zorgt ervoor dat u de komende 5 jaar plezier gaat hebben aan de wrap. Ook hebben wij reinigings producten om uw wrap goed te onderhouden. Het is uiteraard ook mogelijk om een keramische coating aan te brengen over de wrap. Meer informatie hierover vindt u hier.

Achterzijde resultaat

Zijkant resultaat BLACK DARK 20%

Onze tarieven

Ramen blinderen

Volkswagen Polo

Hatchback 3 Deurs

2x Zijruit vast
1x Achterruit


Volkswagen Golf

Hatchback 5 deurs

2x Achterportier
2x Driehoek ruit
1x Achterruit

Volkswagen Jetta

Sedan 5 deurs

2x Achterportier
2x Driehoek ruit
2x Zijruit vast
1x Achterruit
Volkswagen Passat

Station 5 deurs

2x Achterportier
2x Zijruit vast
1x Achterruit


Station 5 deurs

2x Achterportier
2x Driehoek ruit
2x Zijruit vast
1x Achterruit

Volkswagen Touareg

SUV

2x Achterportier
2x Zijruit vast
1x Achterruit

 

Contact info

Pascalstraat 17A
3316 GR Dordrecht

+31 78 – 20 32 999

Info@SKYMCustoms.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag:
Op afspraak

Over SKYMCustoms

Alles wat u zich kunt bedenken,  kunnen wij omzetten naar daden. Door ervaring in de autobranche kunnen wij u vertellen dat bijna niet onmogelijk is.