Remklauwen spuiten

Zonder demontage

Uw auto mag eerst plaatsnemen op onze brug. Hier demonteren wij alle velgen en gaan wij aan de slag om de remklauwen egaal te maken door al het vastzittend remstof te verwijderen. Hierna wordt uw complete auto afgedekt en wordt er rondom de remklauwen ook afgeplakt. Eerst beginnen wij met een 2K hittebestendige Primer om vervolgens de remklauwen in de gewenste kleur te spuiten. Eventueel worden er nog stickers aangebracht op de remklauwen om weer afgelakt te worden met een hittebestendige 2K blanke lak. Eenmaal gespoten wordt alles weer verwijderd van uw auto en worden de velgen weer gemonteerd onder uw auto. Na volledige uitharding van de lak is uw auto weer klaar om in gebruik genomen te worden.

Tijdsduur: 4 tot 6 uur.

Dit kan in de meest gangbare kleuren. Speciale kleuren met bijvoorbeeld Metallics of kleurtinten kunnen op aanvraag. Hierbij maken wij gebruik van een hittebestendige 2K acrylaat lak. Stickers doen wij uiteraard nog aflakken.

Prijzen:

✅ Standaard zouden remklauwen voor €325,- gespoten kunnen worden.
✅ Voor €375,- heeft u de remklauwen gespoten inclusief stickers aan de voorkant.
✅ €425,- als je stickers zowel voor als achter zou willen.
(Niet altijd mogelijk als de remklauw bijv. te klein is)

Lakkleuren op kleurcode hebben een meerprijs van €50,- 

Demontage

Wanneer we uw remklauwen gaan spuiten, starten we met demontage. Dit is een gedetailleerde werkwijze, omdat bij het demonteren van de remklauwen de klauwen perfect rondom kunnen spuiten. Zo zullen we eerst beginnen met het demonteren van de volledige remsystemen. Zo wordt de druk van de remmen gehaald en zullen de klauwen samen met de remblokken gedemonteerd worden.

Vervolgens worden de remklauwen compleet gestraald om vastzittend remstof compleet te elimineren en eventueel de oude lak te verwijderen.

Hierna worden de klauwen ontvet en staan ze klaar om gespoten te worden. (Nadat de kleur is aangebracht is het mogelijk om de klauwen te voorzien van de originele logo’s maar ook is het mogelijk om een eigen ontwerp op de remklauwen te plakken.)

Daarna worden de remklauwen afgelakt met blanke lak. Na complete uitharding kunnen de remsystemen weer terug gemonteerd worden (optie: vervangen remklauwen en schijven).

De remmen worden ontlucht en de druk komt er weer op te staan en na een korte testrit staat de auto weer voor u klaar.

Tijdsduur: 3 tot 5 werkdagen

Kosten: v.a. €200,- per remklauw (exclusief montage nieuwe remblokken/schijven)

Remklauwen Spuiten Skym Customs

Contact info

Pascalstraat 17A
3316 GR Dordrecht

+31 78 – 20 32 999

Info@SKYMCustoms.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag:
Op afspraak

Over SKYMCustoms

Alles wat u zich kunt bedenken, kunnen wij omzetten naar daden. Door ervaring in de autobranche kunnen wij u vertellen dat bijna niet onmogelijk is.