Over ons

You dream it, we make it happen

Alles wat u zich kunt bedenken, dat kunnen wij omzetten naar daden. Door onze ervaring in de autobranche kunnen wij u verzekeren dat niets onmogelijk is. 

Kwaliteit, garantie en service

Wij zorgen ervoor dat u onze garage pas verlaat met uw wagen op het moment dat u tevreden bent. En niet eerder! 

Over ons

lamborghini urus skym customs

Oog voor detail

Een oog voor detail is belangrijk voor het werk dat wij verrichten, gecombineerd met een compleet professioneel ingerichte werkplaats.

Ervaren team

Wij werken uitsluitend met gekwalificeerd en opgeleid personeel die hun vak verstaan.

SKYM Customs

SKYM Customs is een bedrijf dat in 2013 is begonnen met het personaliseren van voertuigen. Wat zich eerst voordeed als een hobby is uitgegroeid tot een dagelijkse bezigheid. Mond-tot-Mond reclame zorgde ervoor dat er steeds vaker individuen buiten onze persoonlijke kring kwamen in onze werkplaats. Vanaf dat moment werd er besloten om uit te breiden en dat was ook het moment dat SKYM Customs ontstond. Wij kiezen elke keer voor een persoonlijke aanpak, iedereen heeft een eigen verhaal en wij weten dat als de beste te vertalen naar de auto’s. Of het nou gaat om een speciaal design voor uw voertuig of om een complete carwrap, wij hebben in de loop der jaren unieke technieken ontwikkeld, waardoor wij ieder onderdeel op uw voertuig kunnen customizen.

Zoals eerder aangegeven, het begon als een passie, dat betekent automatisch dat je ook gaat experimenteren. Met de juiste kennis en kunde weet je uiteindelijk een meesterproject neer te zetten. En dat is wat wij doen. Keer op keer. Indien u vragen heeft kunt u ons altijd mailen, bellen of langs komen voor koffie, zodat wij u kunnen bijstaan en advies kunnen geven over hetgeen waar u meezit. Graag tot kijk!

Contact info

Pascalstraat 17A
3316 GR Dordrecht

+31 78 – 20 32 999

Info@SKYMCustoms.nl

Openingstijden

Maandag – Vrijdag:
10:00 – 18:00

Zaterdag – Zondag:
Op afspraak

Over SKYMCustoms

Alles wat u zich kunt bedenken, kunnen wij omzetten naar daden. Door ervaring in de autobranche kunnen wij u vertellen dat bijna niet onmogelijk is.